Збираємся на хрещення дитини, я заздалегідь знаю до яких людей йду, постійно економлять на нормальному алкоголі, минулого разу пили щось розливне, боявся сліпим залишитися, думаю взяти з собою горілки нормальної, якої саме ще не визначився, взагалі адекватна ідея
Горілка на хрещення
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-12-17 10:08:48
Та нормально буде, краще так аніж шкодити своєму здоров’ю. В мене така сестра, вони з чоловіком не п’ють, а для нас купують самий дешевий алкоголь, я такого не розумію, ну кличеш ти гостей, так будь ласка поводься пристойно, пригощай добре
Поделиться32021-12-17 10:09:33
Я б не сказав, що вони столи погані накривають, але з алкоголем біда, може воно їм таке подобається, я спочатку думав, що випадково таке придбали, а з 3 разу до мене дійшло, що вони чітко для нашої компанії купують таку горілку, а у нас. В гостях п’ють добру
Поделиться42021-12-17 10:13:18
Збираємся на хрещення дитини, я заздалегідь знаю до яких людей йду, постійно економлять на нормальному алкоголі, минулого разу пили щось розливне, боявся сліпим залишитися, думаю взяти з собою горілки нормальної, якої саме ще не визначився, взагалі адекватна ідея
Напевне вашим кумам буде ще простіше, якщо ви принесете горілку. Вважаю так, як хочуть люди, так хай і живуть, а у нас є право вибору, не хочете пити їх алкоголь, несіть свій.
Я нещодавно принесла до друзів Nikita Corn Vodka 0.7 https://winewine.com.ua/spirit/horilka- … -vodka-07/ вони подумали, що імпортна горілка, а то є наша українська, просто не розрекламована в усіх супермаркетах. Там на основі кукурудзяного спирту, а то є спирт класу люкс, короче ваш кум буде у шоці. Спробує горілку з чотирма ступенями фільтрації, чоловік та я у захваті,рекомендую 
Поделиться52022-02-18 13:23:26
Лучше всего не экспериментировать с этим напитком, а приобрести его напрямую на сайте компании спиртс нет https://spirts.net/ - Апероль Шприч идеален в своем первозданном виде. И я могу сказать, что этот коктейль уже помог мне соблазнить немало барышень, так что буду и дальше стараться его приобрести. Бутылка этого удивительного алкогольного напитка всегда должна храниться дома на особый случай. Я лично считаю, что это очень важно. А как Вы на это смотрите? А также важно его уметь правильно подать - с сыром и фруктами мне нравится.